boutiqueWater

De BrilStudio Kids

Gespecialiseerde kinderoptiek

Met een uitgebreid gamma van meer dan 500 kindermonturen en een winkel op maat van het kind wordt het kopen van een nieuwe kinderbril een ongelooflijk avontuur!

Begeleiding op maat

Een eerste bril voor een kind roept vaak heel veel vragen op bij de ouders. Wij helpen u graag deze vragen te beantwoorden. Ook voor het kind betekent een eerste bril een grote stap. Net daarom helpen wij u het kind voor te bereiden op deze eerste bril dmv. voorleesboekjes, gesprekjes met het kind en een tof cadeautje!

Kindergarantie

De leefwereld van het kind zit boordevol activiteiten en gaat soms ook gepaard met kleine ongevalletjes. waarbij de bril kan stuk raken. Wij bieden een garantie op maat van het kind. Bij schade aan het montuur of de glazen, kan elk deel apart nabesteld worden met een korting van 50% via onze speciale kinderverzekering. Deze garantie is incl. bij de aankoop van het montuur met glazen en is 24 maanden geldig na aankoopdatum. Daarnaast is er steeds de fabrieksgarantie geldig.

Gratis ravottersbril op maat

Bij aankoop van een nieuwe bril met glazen krijgt u er steeds een gratis ravottersbril bijgeleverd. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportactiviteiten, ravotten in de tuin,... Deze bril bevat 1.5 Glazen met de juiste correctie. Op deze bril zit uiteraard geen garantie. (Aangeboden met sterkten van +6.00 tem -4.00 cyl -2.00, niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen)

Service na verkoop

U bent steeds welkom om de bril te laten rechtzetten, bijkleuren,... en dit steeds kosteloos!