boutiqueWater

Over Ons

De juiste bril

De Brilstudio & BrilBoutique zijn er niet zomaar gekomen. Na vele jaren van expertise kwamen we tot de conclusie dat al te vaak de consument niet krijgt wat hij verdient, niet vindt wat hij zoekt of niet tevreden is met zijn huidige situatie op vlak van optische oplossingen of simpelweg: de bril.

De juiste begeleiding

Allereerst is er het paramedische aspect. De juiste begeleiding kunnen bieden, antwoorden kunnen geven op specifieke problemen. Binnen het Brilstudio team hebben we hier de perfecte kennis dankzij Gythe, gespecialiseerd in Klinische Optometry in de Hogeschool van Utrecht.

De juiste glazen

Daarnaast is er het communicatie en het technische aspect. Het kunnen vertalen van de noden van de klant in het juiste glas, het technische aspect van het glas kunnen vertalen naar de klant. Als optometrist weet hij perfect wat er te verkrijgen is en welke klant net hier voor in aanmerking komt.

De juiste montage

De montage van de glazen en het aanpassen van een montuur. Het lijkt zo eenvoudig maar is zo cruciaal voor succes. Marleen kent als optometriste alle kneepjes van het vak. Jarenlang houdt zij zich reeds bezig met de juiste fit van elk type glas aangepast aan het kijkgedrag van de brildrager.

De juiste montuur

Verschillende soorten gezichten en persoonlijkheden vragen om verschillende monturen. Immers: ieder mens is uniek. Niet alleen innerlijk, maar ook uiterlijk. Een goed advies begint met het herkennen van uiterlijke en innerlijke eigenschappen van een persoon.

Net daarom zijn wij allen opgeleid als brilstylist.

Wij starten met een persoonlijk gesprek, uw noden, de uitstraling die de bril u zou moeten geven, de kenmerken van uw gezicht die u wenst te benadrukken of te verbergen,...

Nadien maken we een analyse van uw gezicht:

De vorm van uw gezicht, de stand van uw ogen, wenkbrauwen,... om te bepalen welke vorm nu de ideale bril voor u zou moeten hebben.

Op basis daarvan kunnen we starten met het passen van monturen aangepast aan uw noden en uw gezicht.